Всички категории
EN

Продукти

4
36
37
38
4
36
37
38

Корени за пречистване на отпадъчни води


  • Основна информация
  • Описание на продукта
  • Характеристики:
  • Основни спецификации
  • Специални приложения
  • Видео
  • Разследване
Основна информация
Образец №.
серия RH
Тип технология
Обемни вентилатори
Скорост на въртене
650-2120rpm
Мощност на двигателя
0.75-250kw
MВъздух, неутрални газове
Транспортен пакет
Стандартна дървена кутия
спецификацияРегулируеми
Търговска маркаRH
ПроизходКитай
Код по ХС
8414599010
Производственият капацитет
2000
Описание на продукта

Компанията е натрупала богат опит в пречиствателната индустрия. Вентилаторите от серията WT са разработени и оптимизирани продукти за проблемите на пречистването на отпадъчни води, използващи традиционни вентилатори: високи експлоатационни разходи, голям шум от оборудването и големи промени в условията на работа.

WT серия за обработка на вода Roots вентилатор е ефективен, енергоспестяващ, с ниско ниво на шум, микровибрации, стабилна производителност, дълго време за безпроблемна работа, ниски разходи за поддръжка; като се обърне внимание на удобството за поддръжка в дизайна, запазен (температура на лагера, температура на маслото, вибрации и др.) Сензорен интерфейс за дистанционно наблюдение.

С оглед на разходите за промишлеността за пречистване на отпадъчни води по време на дългосрочна експлоатация, нашата компания е разработила система за прецизна аерация на вентилатора за продукти от серията WT. Тази серия продукти може автоматично да регулира работното състояние според варианта на разтворения кислород в канализацията, да избягва невалидна аерация, ефективно да намалява консумацията на енергия и да спестява оперативни разходи.

Според нивото на шума в работната площадка, вентилаторите от серията WT възприемат патентовани технологии като контурен профил CONCH, диамантен вход и изход, както и буферна кухина на въздушния поток, които ефективно намаляват пулсацията на въздушния поток и вибрациите на цялата машина. Продуктите от серията WT също са оборудвани със звукоизолация и продукти за намаляване на шума, които могат да бъдат закупени и надградени за намаляване на шума при работа на вентилатора (машината).

С оглед на повишаването на температурата, причинено от повишаването на налягането в системата поради отлагане на утайки, запушване на мембранната тръба и повишено ниво на водата по време на процеса на пречистване на отпадъчните води, вентилаторът от серията WT приема интегриран структурен дизайн с въздушно охлаждане и водно охлаждане, който има получи национален патент за изобретение, който може да увеличи работното налягане След високо, той се превключва от въздушно охлаждане към водно охлаждане на място, което има добра адаптивност към суровите условия на работа като свръхналягане и прегряване; избягва увеличаването на разходите, причинено от подмяна на оборудването за обикновени продукти и има добра икономичност.


Характеристики:

● Профил на работното колело: уникален триостриен профил CONCH, малка пулсация на въздушния поток, висока обемна ефективност, висока ефективност, икономия на енергия, нисък шум и микро вибрации;

● Режим на предаване: колан, директна връзка;

● Вход и изход: Уникална входяща структура с диамантена форма, гладък въздухозаборник;

● Съоръжение: Прецизна предавка с пет нива, висока точност на предаване, нисък шум;

● Резервоар за масло: единичната / двойната структура на резервоара за масло не е задължителна, гъвкава конфигурация;

● Охлаждане: универсално с въздушно и водно охлаждане, може да се превключва удобно;

● Разположение на тялото: традиционно оформление, компактна плътна структура

Основни спецификации

Rate Дебит: 0.6 ~ 713.8m³ / min;

Ising Повишаващо се налягане: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Приложима скорост: 500 ~ 2000об / мин;

Temperature Температура на превключване на водно охлаждане: 90 ℃ (съответстваща на налягане 58.8kPa);


Специални приложения

Забележка: Всички сложни условия на работа, включващи работа на голяма надморска височина, работа с ниска честота, транспортиране на газ с ниска плътност (хелий) и др., Моля, свържете се предварително с нашия екип от техници.4TV8IKWTTRyn0O2c1pzYMg

сертификат
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Видео

Разследване