Всички категории
EN

Продукти

Изтегли
33
34
Изтегли
33
34

Потопяем корен Blower


  • Основна информация
  • Описание на продукта
  • Характеристики:
  • Основни спецификации
  • Специални приложения
  • Разследване
Основна информация
Образец №.
серия RH
Тип технология
Обемни вентилатори
Скорост на въртене
650-2120rpm
Мощност на двигателя
0.75-250kw
MВъздух, неутрални газове
Транспортен пакет
Стандартна дървена кутия
спецификацияРегулируеми
Търговска маркаRH
ПроизходКитай
Код по ХС
8414599010
Производственият капацитет
2000
Описание на продукта

Подводният вентилатор Roots от серията UW е ново поколение продукти с независими права на интелектуална собственост и национални патенти за изобретения. Той има много предимства, като изящен външен вид, компактна структура, без шум, ниска цена, лесна поддръжка и т.н., и е конфигуриран с локално или дистанционно управление

Подводни вентилатори от серия UW са предназначени главно за традиционните вентилатори, които трябва да изграждат машинни помещения, да подреждат дълги тръби, високи общи разходи, да са далеч от офис места и гъсто населени райони и да консумират много охлаждаща вода при високотемпературни процеси .

Подводен вентилатор от серия UW приема интегрирана структура с вход за полувода с външен двигател. Външният вид е красив и щедър. Може да се постави на място близо до технологичния участък. Няма нужда да се изграждат духалка и съоръжения за намаляване на шума. Това може да съкрати тръбопровода за подаване на въздух и да спести цялата стойност на проекта.

Уникалният структурен дизайн на подводния вентилатор от серията UW ефективно елиминира шума от въздушния поток и механичния шум по време на работа на вентилатора. Той може да работи в състояние на почти тишина и може да бъде гъвкаво разположен в зони с високи изисквания за шум, като например в работилницата, болниците и жилищните райони.

Подводни вентилатори от серия UW се потапят във вода по време на работа, така че машината да може да транспортира въздушен поток с изключително висока температура, а интелигентното устройство за циркулираща охлаждаща вода може ефективно да отстранява топлината, за да осигури стабилна работа на цялата машина при постоянна температура.


Характеристики:

● Метод на предаване: колан;

● Входящ и изходящ въздух: уникална структура на входящия подводен въздух, стабилен всмукване на въздух;

● Охлаждане: Цялата машина е потопена във вода с добър охлаждащ ефект;

● Разположение на тялото: компактен плътен тип;


Основни спецификации

Rate Дебит: 0.6 ~ 120m³ / min;

Ising Повишаващо се налягане: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Приложима скорост: 500 ~ 2000об / мин;

◆ Максимална устойчивост на температура: 500 ℃;

Шум: Няма;


Специални приложения

★ Забележки: Моля, свържете се предварително с нашата компания за сложни условия на работа, като работа на голяма надморска височина, нискочестотна работа, транспортиране на газ с ниска плътност (хелий)

★ Приложимо: Продуктът е особено подходящ за околната среда с високо стандартен контрол на шума или за транспортиране на водоразтворим специален газ и газ с висока температура.

Q2r0y9NtSp2lQ9yPzcz2og

сертификат
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Разследване