Всички категории
EN
Здрав, но спокоен, Чест завинаги

Начало>Център за услуги>Техническа информация

Място на приложение на шумоизолиращо покритие с положително налягане

2020.12.24
Място на приложение на шумоизолиращо покритие с положително налягане

Партида от нов тип шумоизолиращи капаци с положително налягане и множество вентилатори с голям поток Roots са успешно използвани в химически обект в Karamay. Местността има типичен континентален климат с големи температурни разлики между деня и нощта. Екстремната максимална температура е 40 ° C, а екстремната минимална температура е -40 ° C. И екстремната температурна разлика поставя изисквания за условията на работа на вентилатора. Освен това местният пясък е относително голям и има определени изисквания за предотвратяване на пясъка.

Според реалната ситуация нашата компания е избрала нов тип шумоизолиращо покритие с положително налягане, което има следните предимства:

● Отлична звукоизолация и запечатване

● Звукоизолационният материал също има силен топлоизолационен ефект

● Формата на шумоизолация с положително налягане може да осигури едновременно всмукване на въздух, необходимо на вентилатора, и външния въздух, необходим за разсейване на топлината

● Транспортирането с положително налягане има добър прахоустойчив ефект

● Изчерпателният дизайн реализира относително постоянна работна температура в заграждението на шумоизолиращия капак, за да се избегнат смущения от външния климат

● Бърз монтаж и удобен транспорт.

След като звуковата камера е използвана успешно, оборудването е гарантирано да работи безпроблемно в продължение на една година. Отлично качество и перфектно обслужване са спечелили доверието на клиентите.