Всички категории
EN

Продукти

5
27
28
29
5
27
28
29

Пневматичен конвейер за издухване на корени


  • Основна информация
  • Описание на продукта
  • Характеристики:
  • Основни спецификации
  • Специални приложения
  • Разследване
Основна информация
Образец №.
серия RH
Тип технология
Обемни вентилатори
Скорост на въртене
650-2120rpm
Мощност на двигателя
0.75-250kw
MВъздух, неутрални газове
Транспортен пакет
Стандартна дървена кутия
спецификацияРегулируеми
Търговска маркаRH
ПроизходКитай
Код по ХС
8414599010
Производственият капацитет
2000
Описание на продукта

Основните приложения на вентилаторите Roots в пневматичната транспортна индустрия включват: химическа промишленост, транспортиране на зърно, десулфуризация и транспортиране на пепел, циментова промишленост, транспортиране на прах и др.

Основната характеристика на пневматичните транспортни условия е, че вентилаторът се включва и спира често, моментното налягане е високо и може да има запушване на тръбите.

Вентилаторът за пневматично транспортиране Roots от серия AT има стабилно качество, прецизен контрол на клирънса и повече излишък на мощност на цялата машина, което може да осигури плавното стартиране на вентилатора при условия на високо налягане и да избегне запушване на тръбите; в средата на удара хлабината на работното колело е стабилна и цялата машина работи безпроблемно.

След като се появи запушване на тръбата при пневматично транспортиране, е лесно да се причинят аварии на оборудването. Внесен марков вентилатор в проекта за транспортиране на брашно от царевичен глутен на група зърнени култури в Ляонин, поради недостатъчна излишна мощност на оборудването, здравината на цялата машина е ограничена, запушване на тръбата възниква по време на транспортиране на дълги разстояния, което кара оборудването да спира незабавно и голямо количество сгъстен газ в тръбопровода Ефектът на въздушната пружина, отскокът на въздушния стълб въздейства върху разпадането на цялото устройство.

По време на трансформацията на проекта, според материалните характеристики на царевичния глутен на прах с висок вискозитет и лесно утаяване, нашата компания избра тип лист с голяма пулсация на въздушния поток и използва продукти с висока якост с ниска мощност на вала, голяма излишна мощност, и без стъпков дизайн на главния вал. Конфигурация, успешно постигане на 500M хоризонтално разстояние, 30M транспортиране на главата на изключително дълги разстояния и безопасна и стабилна работа до момента

WGbziCiUSReqHa7dz2s0rg

Сайтът на вентилатора се разпадна от въздушния поток

В индустрията за десулфуризация и транспортиране на пепел има моментно високо налягане над 80kPa. С оглед на това работно състояние, пневматичният транспортиращ вентилатор от серия AT е предварително зададен с въздуховод за охлаждащ въздух в конструкцията, който може да работи стабилно при съответното работно състояние без допълнителни тръби за водно охлаждане, което опростява конфигурацията на продукта и спестява оперативни разходи.

Характеристики:

● Профил на работното колело: уникален триостриен профил CONCH, малка пулсация на въздушния поток, висока обемна ефективност, висока ефективност, икономия на енергия, нисък шум и микро вибрации;

● Режим на предаване: колан, директна връзка;

● Вход и изход: Уникална входяща структура с диамантена форма, гладък въздухозаборник;

● Съоръжение: Прецизна предавка с пет нива, висока точност на предаване, нисък шум;

● Резервоар за масло: единичната / двойната структура на резервоара за масло не е задължителна, гъвкава конфигурация;

● Охлаждане: универсално с въздушно и водно охлаждане, може да се превключва удобно;

● Разположение на тялото: традиционно оформление, компактна плътна структура


Основни спецификации

Rate Дебит: 0.6 ~ 713.8m³ / min;

Ising Повишаващо се налягане: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Приложима скорост: 500 ~ 2000об / мин;

Temperature Температура на превключване на водно охлаждане: 90 ℃ (съответстваща на налягане 58.8kPa);


Специални приложения

Забележка: Всички сложни условия на работа, включващи работа на голяма надморска височина, работа с ниска честота, транспортиране на газ с ниска плътност (хелий) и др., Моля, свържете се предварително с нашия екип от техници.

bvwwFlleQWuinDrpdJ8jnQ

сертификат
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Разследване