Всички категории
EN

Продукти

1
2
3
12
13
14
1
2
3
12
13
14

Многостъпален центробежен вентилатор


  • Основна информация
  • Описание на продукта
  • Характеристики:
  • Основни спецификации
  • Специални приложения
  • Разследване
Основна информация
Образец №.
RH-C-02
Код по ХС
8414599010
Производственият капацитет
100000pcs / Година

Описание на продукта

Многоетапните центробежни вентилаторни продукти, произведени от нашата компания, имат място в битовата пречистване на отпадъчни води, десулфуризация на димни газове, денитрификация, вакуумно сушене, транспортиране на прах и гранули, измиване на въглища и въглища, азотно налягане, увеличаване на биогаза, циркулационно отопление и други полета .

Чрез непрекъснати технологични иновации, нашата компания наскоро е разработила високоефективен многостепенен центробежен (турбинен) вентилатор. Неговата висока ефективност, икономия на енергия, ниско ниво на шум и други предимства го превръщат в продух с по-добра производителност и по-ниска цена в Китай. Продуктът стриктно прилага GB / T28381- Националният стандарт за 2012 г. за „Ограничени стойности на енергийната ефективност и енергоспестяваща оценка на центробежния вентилатор“ и премина теста на Института за контрол и инспекция на качеството на продуктите в град Нантонг.

Сега нашата компания разполага с редица патентовани технологии с независими права на интелектуална собственост и последователно печели отличия като "Високотехнологично предприятие", "Частно технологично предприятие в провинция Дзянсу" и "Високотехнологични продукти".


Характеристики:

1. Леко тегло

В сравнение със същия тип вентилатор, теглото е с 30% по-леко.

2. Нисък шум

Шумът на корпуса на вентилатора е по-малък или равен на 84 dB (A) и е високочестотен шум. Когато няма шумоизолирана стая, разстоянието на разпространение не надвишава 20 метра

3. Малка вибрация

При работни условия без никакво устройство за намаляване на вибрациите, радиалната (двупосочна) скорост на вибрация на седалката на лагера на вентилатора е ≤4.0mm / s.

4. Без механично триене

Когато вентилаторът работи, няма механично триене между други части с изключение на лагера, което намалява шума и осигурява експлоатационния живот.

5. Безмаслени машини

По време на работата на вентилатора не се генерира масло или газ и аераторът не е корозирал, което удължава експлоатационния живот на аерационната система.

6. Звуков и светлинен алармен сигнал на температурата на вала

Предните и задните лагерни корпуси на корпуса на вентилатора са оборудвани с термодвойки, а портовете са свързани към цифров дисплей за показване на температурата на вала. Температурата на лагера ще се повиши поради липса или препълване на мазнина, масло или износване. Когато зададената температура е надвишена, алармата за звук и светлина автоматично ще алармира.

7. Лесна поддръжка

Тъй като центробежният вентилатор е машина без триене, роторът се поддържа от предния и задния лагер, а корпусът и работното колело не се повреждат лесно. Ежедневната поддръжка е главно за осигуряване на ефективно смазване на лагерите и контрол на температурата. Обикновено се изисква само подмяна на лагери и съединители. Студ Корпусът на вентилатора приема последователна структура на свързване (подобно на низ от захаросани греди), предните и задните лагерни седалки са независими, а външните (свързани с болтове) са свързани към всмукателната и изпускателната клапа. При ремонт не е необходимо да разглобявате цялата машина, просто развийте свързващия болт и свалете седалката на лагера, за да смените лагера, спестявайки време и удобство.

8. Случай водно охлаждане

За вентилатора, чието налягане е по-високо от 8mH2O, тъй като температурата в изходния край трябва да надвишава 160 ℃, към външния слой на корпуса (статора) се добавя дистанционер за охлаждане, който може да намали температурата на газа с повече от 40 ℃, ефективно увеличаване на повишаването на налягането на вентилатора Ефективност и цялостна ефективност на работа. Източникът на вода може да бъде свързан последователно с устройството за водно охлаждане на корпуса на лагера. Консумацията на вода е по-малка от 1.5m3 / h, а разходите за консумация на вода са много по-ниски от разходите за електроенергия, спестени поради подобряване на ефективността

9. Инверторно управление

За вентилатор, оборудван с двигател с ниско напрежение 380V, честотен преобразувател може да се използва за увеличаване на честотата на мощността и увеличаване на скоростта до 3600rpm, като по този начин ефективността на вентилатора се увеличава до 80%. След преобразуване на честотата, консумацията на енергия може да бъде значително спестена. По-специално, обхватът на усилвателя и регулирането на дебита на вентилатора може да бъде по-голям и обхватът на приложение на непостоянното ниво на водата като SBR е по-широк. Той има предимството да се промива поради частично запушване на аератора, особено вентилаторът под 45m³ / min може да достигне около 11mH2O. Подсилването ефективно решава проблемите с малки потоци и процеси под високо налягане, като дълбока аерация на кладенеца.

10. Лесен за инсталиране

Пълният вентилатор се доставя от завода. Основният двигател и двигателят са фиксирани върху една и съща стоманена основа. Не е необходимо да се добавят други амортисьорни устройства в инсталацията и изискванията за нивото на инсталация не са високи. Филтърният ауспух на входа на вентилатора може да бъде директно монтиран върху вентилатора; а изходната тръба трябва да бъде свързана към вентилатора чрез гъвкаво съединение, за да се предотврати директното въздействие на гравитацията на тръбата и допълнителната сила на монтажа върху вентилатора.

11. Роторът е произведен с модерна технология

Работното колело използва теория на крайните елементи и възприема квазиизмерна конструкция (с трипоточен поток). Работното колело е изработено от висококачествена алуминиева сплав чрез центробежно леене; стабилна и надеждна работа, осигуряваща здравината на работното колело при работа с висока скорост, така че да се осигури най-дългият експлоатационен живот на работното колело. Тъй като линията на работното колело е разумна и добре направена, ефективността на вентилатора достига 78%, което спестява много енергия и намалява експлоатационните разходи.

12. Водно охлаждане на корпуса на задния лагер

В процеса на издухване, поради компресията на въздуха, температурата на крайния корпус обикновено е по-висока от 80 ℃, а температурата на Xia Li може да бъде по-висока от 100 ℃, така че трябва да се има предвид охлаждането на седалката на лагера. В оригиналния дизайн е инсталирана система за въздушно охлаждане на задната седалка на лагера и сега ние правим иновации на тази основа, добавяйки система за водно охлаждане, реализираща двойната застрахователна функция на задната седалка на лагера и удължаваща експлоатационния живот на лагер. Качеството на охлаждащата вода не е високо, може да се използва чешмяна вода, регенерирана вода или дори предварително обработена канализация.


Основни спецификации

Mj1aWykqQkaYSCnmOIEuDA

Специални приложения

Основни технически спецификации на продукти от серия С

Входящ дебит: 15-1500m³ / min

Изходно налягане: 1000-12000mmH2O

Температура на околната среда: -35 ~ + 40 ℃

Относителна влажност: 20 ~ 85%

Шум: ≤84dB (A)

Стойност на вибрацията на седалката на лагер: скорост на вибрация ≤4.0mm / s


сертификат
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Разследване