Всички категории
EN

Продукти

21
21

Нисковолтови метални фиксирани разпределителни устройства


  • Описание на продукта
  • Характеристики:
  • Разследване
Основна информация
Описание на продукта
МоделНоминално напрежение(V)Номинален ток(А)Номинален прекъсващ ток(KA)Номинално краткотрайно издържане на ток1s (kA)Номинален пик издържа на ток(KA)
GGD1380А 1000151530
B 600 (630)
C 400
GGD2380A 1500 (1600)303063
B 1000
C 600
GGD3380А 31505050105
B 2500
C 2000

kK7okGGITuW9PXyUkamF9w

Характеристики:

● Шкафът от разпределителни разпределителни уреди с ниско напрежение тип GGD приема формата на общ шкаф. Рамката е заварена от 8MF студено формована стомана. Частите на рамката и специалните поддържащи части се произвеждат и доставят от нашата компания, за да се гарантира точността и високото качество на шкафа. Компонентите на универсалния шкаф са проектирани според принципа на модула и има 20 отвора за монтаж на модула, а универсалният коефициент е висок. Може да позволи на компанията да постигне предварителна продукция. Не само съкращава производствения цикъл, но и подобрява ефективността на работата.

● Дизайнът на шкафа GGD напълно отчита разсейването на топлината по време на работата на шкафа. В горния и долния край на шкафа има различен брой слотове за разсейване на топлината. Когато електрическите компоненти в шкафа се загреят, топлината се повишава и се извежда през горния слот, а студеният вятър непрекъснато се добавя в шкафа от долния слот, за да направи запечатания шкаф самостоятелен От дъното се образува естествен вентилационен канал до постигане целта на разсейване на топлината.

● Вратата на шкафа е свързана към рамката на шкафа с въртяща се панта, лесна за инсталиране и разглобяване. В сгъваемия ръб на вратата е вградена уплътнителна лента с форма на планина. Уплътняващата лента между вратата и рамката има определен ход на компресия, когато вратата е затворена.

● Вратата на инструмента, оборудвана с електрически компоненти, е свързана към рамката с множество нишки от мека медна жица. Инсталационните части в шкафа са свързани с рамката чрез шайбата с нарез, а целият шкаф формира цялостна система за заземяване.

● Повърхността на шкафа се обработва с високо напрежение с електростатично пръскане. Със силно сцепление и добра текстура.

● Горният капак на шкафа може да се отстрани, когато е необходимо, за да се улесни сглобяването и настройката на основната шина на място. Четирите ъгъла на горната част на шкафа са оборудвани с повдигащи пръстени за повдигане и транспортиране.

● Нивото на защита на шкафа е IP30, потребителите могат също да избират между IP20 ~ IP40 според изискванията на средата за използване


Разследване