Всички категории
EN

Продукти

6
21
22
23
6
21
22
23

Духалка за корени с висока температура и високо налягане


  • Основна информация
  • Описание на продукта
  • Характеристики:
  • Основни спецификации
  • Специални приложения
  • Разследване
Основна информация
Образец №.
серия RH
Тип технология
Обемни вентилатори
Скорост на въртене
650-2120rpm
Мощност на двигателя
0.75-250kw
MВъздух, неутрални газове
Транспортен пакет
Стандартна дървена кутия
спецификацияРегулируеми
Търговска маркаRH
ПроизходКитай
Код по ХС
8414599010
Производственият капацитет
2000
Описание на продукта

Вентилаторът за висока температура и високо налягане от серията HT е продукт, специално проектиран за работното състояние като циркулационен вентилатор в затворена система.

За да се поддържа по-висока ефективност на реакцията в такива системи, често има по-високи температури и налягания в системата. Тъй като основният материал на вентилатора Roots обикновено е направен от чугун, материалът може да бъде отгряван или дори графитизиран при висока температура и има скрита опасност от експлозия на тялото под високо налягане. Общите гумени уплътнения са склонни към стареене и повреда при високи температури. В същото време лагерите при условия на висока температура са склонни към повреда на лагерите поради трансформацията на металографската структура на материала. Тези условия предлагат поредица от сурови претенции.

Вентилаторът HT Roots, посветен на висока температура и високо налягане, е специално оптимизиран и подобрен за горните условия. Креативно предложи интегрирана лагерна конструкция с отворен тип с водно охлаждане. Отвореният корпус се използва за облекчаване на високото налягане, като същевременно се избягва предаването на висока температура към лагера и се елиминира рискът от проблясък, причинен от изтичане на смазка в скоростната кутия в тялото. Съществуването на структурата с водно охлаждане добавя двойна застраховка към защитата на лагера, което ефективно подобрява стабилността на тялото, удължава живота и намалява температурата на цялата машина.

В същото време HT вентилаторите за висока температура и високо налягане, голям брой механични уплътнения и PTFE уплътнения се използват за ефективно избягване на дефектите на обикновените гумени части, които се провалят при високи температури.

Следва схематична диаграма на процеса и постижим стандарт за параметри на вентилатор с висока температура и високо налягане за специални условия на работа.Характеристики:

● Профил на работното колело: уникален триостриен профил CONCH, малка пулсация на въздушния поток, висока обемна ефективност, висока ефективност, икономия на енергия, нисък шум и микро вибрации;

● Режим на предаване: директна връзка;

● Вход и изход: Уникална входяща структура с диамантена форма, гладък въздухозаборник;

● Съоръжение: Прецизна предавка с пет нива, висока точност на предаване, нисък шум;

● Резервоар за масло: единичната / двойната структура на резервоара за масло не е задължителна, гъвкава конфигурация;

● Охлаждане: Обща структура за водно охлаждане, специално устройство за охлаждане с циркулационна вода, устройство за охлаждане с циркулиращо масло не са задължителни;

● Разположение на тялото: традиционно оформление, компактен плътен тип


Основни спецификации

Rate Дебит: 0.6 ~ 713.8m³ / min;

Ising Повишаващо се налягане: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Приложима скорост: 490/580/730/980 / 1450RPM;

◆ Максимална устойчивост на температура: 500 ℃;

◆ Максимално налягане: 1.2MPa;

◆ Температура на превключване на водно охлаждане: 90 ℃;


Специални приложения

Забележка: Условията с висока температура и високо налягане са сложни и изборът е труден. Моля, свържете се предварително с нашата компания за комуникация.

HGddGpICTB2F0SDZSHU2Cw

сертификат
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Разследване