Всички категории
EN
Здрав, но спокоен, Чест завинаги

Начало>За нас>Профил на компанията

моята страна е три-острие Вентилаторът за корени произхожда от предприятието на Cao. След тридесет години професионална история, той е известен у нас и в чужбина със своите превъзходни продукти и искрен и искрен характер.

       

Nantong Rongheng Environmental Protection Equipment Co., Ltd. е професионална компания, занимаваща се с разработване, производство, продажба и обслужване на различни видове вентилатори, вакуумни помпи и други продукти. Продуктите обхващат: универсален трилопатен вентилатор за корени, взривобезопасен трилопатен вентилатор за корени, антикорозионен трилопатен вентилатор за корени, високотемпературен вентилатор и устройство с три остриета за корени, трилопастна вакуумна помпа и блок, въртящ се вентилатор, различни предпазни клапани, ауспуси и др.

       

Rongheng има силна техническа сила, усъвършенствани методи за проектиране, сложно оборудване за обработка и перфектна система за качество. Той е постигнал големи пробиви в много ключови технологии на своите продукти, а основните му показатели за ефективност като енергийна ефективност и шум са достигнали напредналото ниво в света. Техническият екип е основният съставител на китайския индустриален стандарт HJ/T251-2006 „Технически изисквания за продукти за опазване на околната среда Roots Blower“.

       

Компанията Rongheng се придържа към бизнес философията за качество, иновации, обслужване и почтеност. Разчита на високотехнологични продукти с независими права на интелектуална собственост. С отлично качество, разумни цени и внимателни услуги, продуктите му се продават в цялата страна и в чужбина. Десулфурирането на дим, химически синтез, пневматично транспортиране, топене в доменни пещи, аквакултура, производство на хартия и други области имат висока репутация и пазарен дял.

       

Rongheng ще продължи да предоставя по-професионални продукти за опазване на околната среда на моята страна и различни начинания.